ЗМІ: Білий дім може заборонити персональні мобілки. Трамп боїться

ЗМІ: Білий дім може заборонити персональні мобілки. Трамп боїться "зливів"?

Укрінформ
Співробітникам Білого дому можуть заборонити використання особистих мобільних телефонів під час роботи.

Про це повідомляє Bloomberg з посиланням на джерела в адміністрації президента.

"Білий дім може заборонити своїм працівникам користуватися персональними мобільними телефонами під час роботи", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, президент США Дональд Трамп неодноразово скаржився на витік інформації у пресу, однак чиновник заявив, що потенційні зміни не пов'язані з побоюваннями про несанкціоноване розголошення даних ЗМІ.

Читайте також: Трамп назвав себе "улюбленим президентом" американців і знову звинуватив CNN у фейках

Ймовірна заборона на мобільні телефони пов'язана з проблемами кібербезпеки. За словами одного зі співрозмовників видання, до бездротової мережі Білого дому підключено забагато пристроїв, а персональні телефони не настільки безпечні, як захищені пристрої, виготовлені на замовлення уряду.

Білий дім уже вживає запобіжних заходів щодо персональних бездротових пристроїв, зокрема, вимагаючи, щоб чиновники залишали телефони в приміщеннях за межами місць проведення засідань, де обговорюється конфіденційна або таємна інформація. 

Найвищі посадові особи поки не вирішили, чи призначати цю заборону, і коли вона буде застосовуватися до всього персоналу виконавчої влади президента.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-