Справа Улюкаєва:

Справа Улюкаєва: "напружений графік" знову завадив главі Роснєфті прийти до суду

Укрінформ
У Москві глава "Роснєфті" Ігор Сєчин вчетверте пропустив суд у справі обвинуваченого у корупції колишнього міністра економічного розвитку Олексія Улюкаєва, куди він був викликаний як свідок.

Про це повідомляє Інтерфакс з посиланням на заяву адвоката Сєчина, оповіщену суддею.

"Сєчин Ігор Іванович вважає, що в суді можуть оповістити дані ним раніше свідчення, він підтримує їх і підтверджує. Більше до сказаного йому додати нічого", - оповістила суддя заява адвоката.

Заява надійшла до суду від адвоката глави "Роснєфті" Андрія Клена. Згідно з нею, Сєчин не може з'явитися до суду через відрядження до Рима, а також напружений робочий графік до кінця року.

Минулої середи, 22 листопада, Січин втретє не прийшов на засідання у справі Улюкаєва, адвокати пояснили його неявку напруженим графіком.

Читайте також: Керівника Роснефти вчетверте викликали до суду у справі екс-міністра Улюкаєва

Як повідомлялося, Улюкаєв був затриманий у листопаді минулого року біля офісу "Роснафти". За версією слідства, Улюкаєва затримали при отриманні хабарі на суму 2 млн дол. за видану Мінекономрозвитку позитивну оцінку, яка дала змогу ПАТ "НК "Роснафта" здійснити операцію з придбання державного пакету акцій ПАТ АНК "Башнафта" у розмірі 50%.

Екс-міністр свою провину заперечує, стверджуючи, що це провокація, організована ФСБ.

Улюкаєв перебуває під домашнім арештом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-