Керівника Роснефти вчетверте викликали до суду у справі екс-міністра Улюкаєва

Керівника Роснефти вчетверте викликали до суду у справі екс-міністра Улюкаєва

Укрінформ
Очільника компанії "Роснефть" Ігоря Сєчина в четвертий раз викликано до суду для надання свідчень у справі колишнього міністра економічного розвитку Олексія Улюкаєва, який звинувачується в корупції.

Про це повідомляє "Інтерфакс"

"Завдяки Сєчину всі ми тут сьогодні знаходимося. Допит Сєчина і допит Улюкаєва, по суті, найголовніше в цьому суді", - сказав на засіданні в Замоскворецькому суді адвокат екс-міністра Тимофій Гриднєв.

При цьому сам Улюкаєв висловив бажання свідчити тільки після допиту Сєчина. Проте напередодні стало відомо, що Сєчин знову не з'явиться до суду - на засіданні в середу суддя зачитала лист його адвоката, в якому йдеться, що глава Роснефти не може прийти до суду через завантаженість графіку.

Читайте також: Екс-міністр економрозвитку РФ у суді звинуватив главу "Роснефти" у провокації хабара

Як повідомлялося, Олексія Улюкаєва було затримано в листопаді минулого року біля офісу Роснефти. За версією слідства, Улюкаєва затримали під час отримання хабара в $2 млн за видану Мінекономрозвитку позитивну оцінку, яка дозволила ПАО "ПК "Роснефть" здійснити угоду з придбання державного пакету акцій ПАО АНК "Башнефть" у розмірі 50%.

Екс-міністр свою провину заперечує, стверджуючи, що це провокація, організована ФСБ.

Улюкаєв знаходиться під домашнім арештом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-