Джуліані радить Україні годувати Росію

Джуліані радить Україні годувати Росію "дезою"

Укрінформ
Кіберзагрози залишаються актуальними для України і США, тому що обидві країни є одними з головних об'єктів для кібератак.

Так сказав на прес-конференції в Харкові радник президента США Дональда Трампа, екс-мер Нью-Йорка Рудольф Джуліані, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Поки що немає єдиного рецепту, як уберегтися від кібератак. Кібербезпека - найважливіша галузь безпеки, яка ще не отримала належної уваги. І Америка, і Україна є одними з головних об'єктів атак з боку кіберзлочинців. Атаки, вчинені в Україні, мають на меті залякати її, а джерелом атак є найближчий північний сусід. Ми також страждаємо від кібератак з боку Росії ", - зазначив Джуліані.

За його словами, головний потік небезпек виходить з Росії і Китаю.

"Збираючись працювати з Китаєм або Росією, необхідно розуміти, що ви наражатиметеся на небезпеку, що у вас спробують щось вкрасти, тому що вони не можуть нічого придумати. Потрібно давати їм хибну інформацію, як в старих фільмах епохи холодної війни. Тому ми іноді навмисно вдаємося до такої тактики - поставляємо неправдиву інформацію, яку вони активно використовують, після чого їх проекти лопаються як мильні бульбашки. Це свого роду урок", - додав Джуліані.

Читайте також: Тимчук розповів деталі спільної операції КДБ і ФСБ з затримання Шаройка

За його словами, в США "при президентові Трампі створено групу фахівців, яка займається питаннями забезпечення кібербезпеки. Я впевнений, що президент з великим інтересом сприйме будь-яку інформацію, яку я зможу отримати від України, - сказав Джуліані.

Він додав, що президент США з повагою ставиться до України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-