Трамп вважає

Трамп вважає "дурнями" всіх, хто критикує його за довіру Путіну

Укрінформ
Президент США Дональд Трамп відреагував на критику, яка обрушилась на нього після заяви про повну довіру з його боку запевненням російського президента у невтручанні РФ у внутрішні справи США.

Про це глава Білого дому написав на своїй офіційній сторінці в Твітері, передає власний кореспондент Укрінформу.

"Коли всі ненависники та дурні навколо усвідомлять, що хороші відносини з Росією - це гарно, а не погано?" - написав американський лідер.

Він підкреслив, що така політика шкодить Сполученим Штатам.

"Я хочу розв'язати проблеми Північної Кореї, Сирії, України, тероризму, і Росія може дуже допомогти!"- підсумував Трамп.

Як повідомляв Укрінформ, Дональд Трамп і Володимир Путін в суботу провели коротку зустріч, обговоривши ряд питань зовнішньої політики. При цьому, президент США під час зустрічі з журналістами заявив, що повністю довіряє російському лідеру, коли той стверджує, що Кремль не втручався у президентські вибори в США.

"Щоразу, коли ми з ним (з Путіним – ред.) бачимось, він каже: "Я цього не робив". І я дійсно вірю, коли він мені це говорить, що так воно і є", - заявив журналістам президент США. 

Читайте також: ЦРУ про заяву Трампа: Нічого не змінилося, Росія втручалася у вибори в США

Це висловлювання викликало хвилю критики на адресу президента Трампа. Зокрема, в ЦРУ підтвердили висновки щодо злочинної активності російських спецслужб в США під час виборів. Впливовий сенатор США Джон Маккейн назвав таку позицію президента "загрозою національній безпеці" США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-