Трамп вірить Путіну, що Росія не втручалась у вибори в США

Трамп вірить Путіну, що Росія не втручалась у вибори в США

Укрінформ
Президент США Дональд Трамп заявив, що вірить словам Путіна про те, що Росія жодним чином не втручалася у президентські вибори в Сполучених Штатах.

Про це він розповів журналістам під час перельоту до в'єтнамської столиці на "борту номер один", повідомило інформагентство Reuters

"Щоразу, коли ми з ним (з Путіним – ред.) бачимось, він каже: "Я цього не робив". І я дійсно вірю, коли він мені це говорить, що так воно і є", - заявив журналістам глава Білого дому.

Він уточнив, що мав з Путіним дві-три коротких розмови під час саміту АТЕС у в'єтнамському Дананзі. Трамп також висловив своє переконання, що звинувачення подібного роду "дуже ображають" Путіна, і це також не означає нічого гарного для Америки.

Сам же російський президент розповів ЗМІ в Дананзі, що зв'язок між Манафортом та Росією був "сфабрикований" противниками Трампа. Він заявив, що Росія не впливала на вибори в США через політичну рекламу та не використовувала для цього свої ЗМІ. "Немає підтверджень, що наші мас-медіа втручалися у виборчі кампанії - і цього не могло бути", - наголосив Путін.

Читайте також: Трамп і Путін обговорили Сирію на короткій зустрічі у В'єтнамі

Тим не менше, протилежних висновків дійшло розслідування ФБР на чолі зі спецпрокурором Мюллером, яке встановило зв'язки представників кампанії Трампа з російським урядом. Крім того, інтернет-компанії, включаючи Facebook, підтвердили, що росіяни поширювали на платформах соціальних медіа проплачені політичні матеріали під час виборів у США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-