Навальний показав розкішну нерухомість у США пропагандистської Putin team

Навальний показав розкішну нерухомість у США пропагандистської Putin team

Відео
Укрінформ
Російський політик Олексій Навальний повідомив про розкішну нерухомість у США хокейних зірок, які стали членами пропагандистської Putin team ("команди Путіна"), яка збирається до виборів-2018 російською зіркою НХЛ Олександром Овечкіним.

Дані Навального узагальнені у відеоролику на YouTube.

"Putin team стала символом колоніальної влади Росії. Багаті успішні хлопці живуть за кордоном, їхні родини, перспективи, надії, діти і податки - за кордоном. Але нам вони нав'язують ту саму владу, яка краде тут усе навколо і погіршує життя настільки, що ані Овечкін, ні Ковальчук жити тут не хочуть. І гроші інвестують не у Волгоград і не у Єкатеринбург. А у Маямі", - каже Навальний.

При цьому він уточнює, що у жодному разі не стверджує, що "гроші членів Putin team є нечесними та корупційними".

Наприклад, показані розкішні вілли та квартири Овечкіна у Арлінгтоні (це передмістя Вашингтона), у Маямі. А також настільки ж розкішна нерухомість у США інших хокейних зірок із Putin team В'ячеслава Фетисова (пентхаус у одній з веж Трампа у Нью-Йорку), Павла (дві квартири у Маямі) і Валерія (будинок і виноградник у Каліфорнії) Буре, Іллі Ковальчука (будинок у Атланті і дві квартири у Маямі).

Читайте також: Навальний vs Путін: московський суд зареєстрував позов

Про створення Putin team Олександр Овечкін повідомив у своєму Instagram тиждень тому.

Личные награды и призы – все это здорово, но в хоккее, как и в любом деле, для победы важнее команда. Только команда способна переломить ход игры, сделать невозможное. В последнее время в западной прессе я встречаю сочетание Putin’s team, то есть команда Путина. И знаете, мне очень понравилось это определение. Лично я готов быть частью такой команды. Я никогда не скрывал своего отношения к нашему Президенту, всегда открыто его поддерживая. Я уверен, что нас, поддерживающих Владимира Путина, много! Так давайте объединимся и покажем всем сильную и сплоченную Россию! Сегодня я хочу объявить о том, что создаю общественное движение под названием Putin Team. Быть частью такой команды – для меня гордость, это похоже на ощущение, когда ты надеваешь майку сборной России, зная, что за тебя болеет вся страна. #putinteam

Допис, поширений Alexander Ovechkin (@aleksandrovechkinofficial)

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-