Південна Корея може купити у США атомні субмарини

Південна Корея може купити у США атомні субмарини

Укрінформ
Президент США Дональд Трамп і його південнокорейський колега Мун Чже Ін погодилися почати обговорення покупки атомних підводних човнів Сеулом.

Про це заявили в кабінеті президента Південної Кореї, повідомляє АР

"Президент США Дональд Трамп і президент Південної Кореї Мун Чже Ін погодилися почати робочі дискусії між країнами про можливе придбання атомних підводних човнів Південною Кореєю", - йдеться в повідомленні.

Трамп і Мун також обговорили можливе придбання Південною Кореєю неназваних розвідувальних засобів для кращого реагування на північнокорейські загрози.

За словами південнокорейського президента, обидва лідери погодилися співпрацювати в зміцненні обороноздатності Південної Кореї шляхом придбання і розвитку передових систем озброєнь.

Читайте також: Трамп задоволений "демонстрацією сили" й запрошує КНДР до переговорів

Як повідомлялося, 4 листопада президент США Дональд Трамп почав своє 12-денне турне по Азії. Американський лідер вже відвідав Японію і Південну Корею, в планах також Філіппіни, В'єтнам і Китай.

Виступаючи у Сеулі, Трамп закликав всі країни світу припинити вести справи з Північною Кореєю і продовжити тиск на країну, щоб та припинила свою ядерну програму.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-