Журналістка

Журналістка "Еха Москви", яка зазнала нападу, вийшла в ефір попри заборону лікаря

Укрінформ
Заступник головного редактора «Эхо Москвы» Тетяна Фельгенгауер вперше після нападу, що стався два тижні тому, з'явилася, правда ненадовго, в ефірі радіостанції.

Вона прийшла на програму «Утренний разворот».

"Почуваюся, загалом, набагато краще. Набагато краще, і все потихеньку заживає. Ну, звичайно, треба наразі набратися терпіння, оскільки дуже довгий буде у мене період реабілітації. У мене була дуже складна операція, у мене були дуже серйозні ушкодження" - сказала Фельгенгауер.

Вона також уточнила, що прийшла в ефір без дозволу лікаря, оскільки їй «говорити не можна». 

На запитання про те, чи не планувала вона виїхати з Росії, Фельгенгауер відповіла заперечно.

Читайте також: Тетяну Фельгенгауер виписали з лікарні

Як повідомлялося, громадянин Росії та Ізраїлю 48-річний Борис Гріц 23 жовтня увірвався до редакції "Эхо Москвы" і вдарив Фельгенгауер ножем в горло. Журналістку доставили до лікарні і прооперували. Нападника затримали. 

Гріц частково визнав провину, заявивши, що не збирався вбивати ведучу. Він стверджував, що Фельгенгауер переслідувала його два місяці через "телепатичний контакт". Йому призначено судово-психіатричну експертизу.

У Слідкомі РФ заявили, що версію неосудного стану нападника розглядають як єдину. При цьому головний редактор "Эхо Москвы" Олексій Венедиктов заявив слідству, що на адресу журналістки надходили погрози. Він запропонував оцінити ймовірність можливої участі, окрім самого нападника, підбурювачів.

Фельгенгауер виписали з лікарні 3 листопада.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-