Єлизавета ІІ й оточення Трюдо мали свої інтереси в офшорах -

Єлизавета ІІ й оточення Трюдо мали свої інтереси в офшорах - "Райські папери"

Укрінформ
Радник прем’єр-міністра Канади Джастіна Трюдо Стівен Бронфмен був залучений до переміщення багатомільйонного капіталу до офшорних територій, тоді як гроші Єлизавети ІІ «розмножувалися» після перерахування на Кайманові острови.

Про це йдеться у "Райських паперах", оприлюднених сьогодні Міжнародним консорціумом журналістських розслідувань, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Приватна інвестиційна компанія Bronfman Claridge протягом чверті сторіччя спокійно перераховувала мільйони доларів в сімейні компанії Колбера (Лео Колбер – канадський бізнесмен, філантроп, колишній сенатор, який має тісні зв’язки з Бронфманом - ред.), аби уникнули виплати податків у Канаді, Сполучених Штатах та Ізраїлі», - йдеться у документах журналістського розслідування.

Читайте також: Представник адміністрації Трампа має зв’язки з Кремлем - "Райські папери"

Щодо Її королівської Величності, то обслуговування фонду королеви Великої Британії на Кайманових островах не приховували, компанію також обрали авторитетну. Але з «райських документів» виплило, що компанія пізніше вкладала гроші у BrightHouse – позиковий дім, який має в Британії не зовсім хороший авторитет через значні відсотки (майже 100% річних за мікропозики), а також значні компенсацій, накладені на них у жовтні цього року. Королівська сім’я не визнає, що їм було відомо, що їхній капітал працює на BrightHouse.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-