Британський уряд найняв 300 юристів

Британський уряд найняв 300 юристів "під Brexit"

Укрінформ
Британський уряд прийме на роботу до 8 тисяч додаткових працівників в рамках підготовки до виходу з Євросоюзу без угоди щодо Brexit до кінця наступного року.

Про це повідомляє The Telegraph.

За словами міністра Британії з питань виходу з ЄС Девіда Девіса, в урядових департаментах завдяки зусиллям усіх міністерств створено понад три тисячі нових посад. Також, наступного року британська митниця планує найняти до 5 тис. працівників у зв’язку зі зміною режиму торгівлі.

Крім того, були найняті додаткові 300 юристів для залучення до процесу переведення законодавства ЄС у статутну книгу Британії, пише видання.

Читайте також: У Британії відновлять переговори щодо Brexit у листопаді

Девіс під час засідання кабінету міністрів також зазначив, що зараз різні департаменти британського уряду проводять підготовчу роботу, яка прискорилась в останні місяці, і готують конкретні плани у понад 300 сферах державної політики, кожен з яких готує країну до різних переговорних сценаріїв, в тому числі і до виходу з ЄС без відповідної угоди.

"Ми будемо готові до усіх сценаріїв", - сказав речник прем'єр-міністра Британії.

Також уряд анонсував створення нового урядового підкомітету з питань виходу Британії з ЄС, який очолить перший державний секретар Даміан Грін.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-