Трамп оплатить юристів для підлеглих, що опинилися під розслідуванням щодо Росії

Трамп оплатить юристів для підлеглих, що опинилися під розслідуванням щодо Росії

Укрінформ
Президент США Дональд Трамп пообіцяв виділити $430 тис. на оплату юристів для своїх помічників та представників президентської кампанії, які потрапили під слідство щодо втручання Росії у президентські вибори в Сполучених Штатах.

Про це повідомило в суботу американське видання The Washington Post із посиланням на представника адміністрації в Білому домі.

"Президент Трамп планує витратити щонайменше $430 тис. із власних заощаджень, щоб покрити витрати на правові послуги співробітників Білого дому та учасників президентської кампанії, пов'язані з поточними розслідуванням щодо втручання Росії у вибори минулого року", - зазначається в матеріалі.

Минулого місяця повідомлялось, що Республіканський національний комітет витратив приблизно таку ж суму на адвокатів, які представляють Трампа та його старшого сина, Дональда Трампа-молодшого, у численних розслідуваннях.

Читайте також: Слідчі Сенату США опитали росіян, що зустрічались з сином Трампа

У цьому зв'язку джерело в Білому домі пояснило, що сума, яку планує виділити президент Трамп, не є компенсацією витрат партійного комітету. Водночас, представник адміністрації не виключив, що президент може зробити це пізніше.

Як повідомляв Укрінформ, зараз у США проходять одразу кілька паралельних розслідувань у ФБР і комітетах Конгресу США щодо втручання Росії у минулорічні вибори президента США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-