У новій будівлі Ради ЄС вдруге стався витік отруйного газу, є постраждалі

У новій будівлі Ради ЄС вдруге стався витік отруйного газу, є постраждалі

Укрінформ
На кухнях ресторану нової будівлі Ради Євросоюзу та Європейської ради «Європа», що у центрі Брюсселя, вже вдруге стався витік небезпечного газу. Кілька людей отруїлися. Проходить евакуація персоналу.

Про це з місця події повідомляє власний кореспондент Укрінформу у Брюсселі.

«Незважаючи на заходи з контролю та попередження, сьогодні стався ще один технічний інцидент у кухонних приміщеннях будівлі «Європа». Через технічні причини у системі вентиляції стався витік небезпечного газу, що призвело до погіршення стану здоров’я персоналу», - прокоментували інцидент у Генеральному секретаріаті Ради ЄС.

На місце події прибули бельгійські пожежники та медики, які проводять розслідування причин події та надають допомогу постраждалим.

Також оголошено про евакуацію персоналу із небезпечної будівлі.

Як заявляють у Раді ЄС, інцидент не завадить проведенню 19-20 жовтня засідання Європейської ради у складі голів держав та урядів країн-членів.

Читайте також: Гельсінська комісія США назвала "внутрішнього ворога" України

Як повідомляв Укрінформ, минулого тижня стався перший подібний інцидент на кухні ресторану у будівлі керівної інституції Євросоюзу. Кілька людей потрапили до лікарень із симптомами отруєння. Як тоді з’ясувало розслідування, викид небезпечного газу стався через хімічну реакцію речовин, які використовувалися на кухні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-