Трамп сподівається, що Клінтон візьме участь у виборах-2020

Трамп сподівається, що Клінтон візьме участь у виборах-2020

Укрінформ
Президент США Дональд Трамп сподівається, що його опонент на президентських перегонах від демократів Гілларі Клінтон братиме участь у наступних виборах у 2020 році.

Про це він написав у своєму Twitter.

"Мене нещодавно запитали про балотування шахрайки Гілларі Клінтон у наступних виборах в 2020 році. Моя відповідь була така: "Я сподіваюся на це!" - написав Трамп.

Раніше повідомлялося, що кандидат на посаду президента США від Демократичної партії Гілларі Клінтон не виключає оскарження легітимності виборів у 2016 році, якщо з'являться нові докази втручання Росії. 

Читайте також: Штати не виключають можливості прямих переговорів з КНДР

Як повідомлялося, у США продовжуються розслідування щодо втручання Росії у президентські вибори в Сполучених Штатах. Трамп, який отримав перемогу на них, продовжує заперечувати вплив Москви на результати голосувань.

Водночас засновник соцмережі Facebook Марк Цукерберг підтвердив, що Росія створювала фейкові акаунти для поширення у соцмережі політичної реклами під час останніх виборів президента США.

За словами Цукерберга, фахівцям Facebook все-таки вдалося розкрити активність Росії в соцмережі, і вся отримана інформація була направлена американському спец прокурору.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-