Штати не виключають можливості прямих переговорів з КНДР

Штати не виключають можливості прямих переговорів з КНДР

Укрінформ
Сполучені Штати не виключають потенційної можливості прямих переговорів з Північною Кореєю.

Про це у вівторок заявив заступник державного секретаря США Джон Салліван після того, як Пхеньян застеріг, що ядерна війна може "спалахнути" в будь-який момент, передає Reuters

"Зрештою, ми не виключаємо можливості перебігу прямих переговорів. Наша основна увага приділяється дипломатії для вирішення цієї проблеми, представленої КНДР. Однак ми повинні разом з нашими союзниками, Японією і Південною Кореєю та іншими країнами бути готовими до гіршого, якщо дипломатія не спрацює", - сказав Салліван в Токіо після переговорів зі своїм японським колегою Шінсуке Сугіямою.

Читайте також: Держсекретар США: переговори з КНДР триватимуть до "першої бомби"

Як зазначається, напруженість навколо ситуації з КНДР зросла після серії ядерних випробувань Північної Кореї та низки все більш войовничих словесних обмінів між президентом США Дональдом Трампом та північнокорейським лідером Кім Чен Ином.

Напередодні заступник постійного представника КНДР при ООН Кім Ін Рен заявив про те, що ситуація на Корейському півострові досягла критичної позначки і в будь-який момент у регіоні може початися ядерна війна.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-