Штайнмайєр зустрінеться з Путіним у Москві

Штайнмайєр зустрінеться з Путіним у Москві

Укрінформ
Президент ФРН Франк-Вальтер Штайнмайєр здійснить візит до Москви, де проведе переговори з президентом Росії Володимиром Путіним. 

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу з посиланням на офіційний сайт глави держави.

"Федеральний президент Франк-Вальтер Штайнмайєр відвідає 25 жовтня 2017 року Москву... Під час візиту президент зустрінеться з російським президентом Володимиром Путіним", - йдеться в повідомленні.

У російській столиці Штайнмайєр відвідає також Петропавлівський собор. У рамках святкування 500-річного ювілею Реформації російський уряд передає будівлю собору назад у володіння Євангельсько-лютеранської церкви Росії. Штайнмайєр, перебуваючи на посту міністра закордонних справ, разом з Євангельською церквою Німеччини добивався цього кроку від Путіна, повідомляє сайт президента. В ході нинішнього візиту главу німецької держави супроводжуватиме глава євангельської церкви Німеччини єпископ Хайнріх Бедфорд-Штром.

Читайте також: Штайнмайєр: Німеччину дуже хвилює доля України та її громадян

Крім того, президент ФРН має намір відвідати правозахисну організацію "Меморіал" і поспілкуватися з колишнім президентом СРСР, лауреатом Нобелівської премії миру Михайлом Горбачовим. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-