На будинок Нємцова знов прикріпили пам'ятну табличку

На будинок Нємцова знов прикріпили пам'ятну табличку

Укрінформ
На будинку, де жив Борис Нємцов в Ярославлі, 9 жовтня знов з'явилася пам'ятна табличка, міська влада поки ніяк не прореагувала на це.

Про це повідомляє агентство Regnum

"У Ярославлі на будинку, де жив Борис Нємцов, знов з'явилася пам'ятна табличка", - йдеться в повідомленні.

Табличка була встановлена в роковини смерті політика, який був депутатом Ярославської обласної думи. Міська влада її демонтувала, пославшись на те, що її встановлення не узгоджена з мерією. Потім табличка знову з'явилася на будинку і знову зникла.

Як повідомляв Укрінформ, в Берліні сьогодні увечері відкривається другий щорічний Форум Бориса Нємцова, приурочений до дня народження видатного політика, убитого два з половиною роки тому.

Читайте також: У Берліні відкривають “форум Нємцова” - задля російсько-європейського діалогу

В інтернеті викладено у відкритий доступ фільм "Нємцов", знятий журналістом Володимиром Кара-Мурзою-молодшим в 2016 році. Велика частина фільму — це інтерв'ю з людьми, які близько спілкувалися з Нємцовим і можуть свідчити про кожен крок його політичної кар'єри.

Бориса Нємцова було убито в центрі Москви 27 лютого 2015 року. Соратники політика неодноразово вимагали встановити меморіальну табличку на місці його загибелі на Великому Москворецькому мосту. Влада Москви відповідала відмовою. Народний меморіал на місці вбивства Нємцова неодноразово руйнували співробітники комунальних служб і прокремлівські активісти. В середині вересня члени прокремлівського радикального угруповання SERB зірвали табличку, встановлену 7 вересня на будинку в Москві, де жив убитий політик.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-