Кількість жертв стрілянини в Лас-Вегасі зросла до 58

Кількість жертв стрілянини в Лас-Вегасі зросла до 58

Укрінформ
Внаслідок кривавої стрілянини на концерті в Лас-Вегасі, що сталася у неділю, за останніми даними, загинуло 58 осіб, понад півтисячі отримали поранення.

Про це повідомив у понеділок шериф Лас-Вегаса Джозеф Ломбардо на прес-конференції, що транслювалася в прямому ефірі, передає власний кореспондент Укрінформу.

"Стрілець, який відкрив вогонь по тисячному натовпу відвідувачів музичного фестивалю у Las Vegas Strip, вбив щонайменше 58 осіб", - зауважив шериф.

Крім того, він повідомив, що внаслідок вогнепальних поранень, а також масової паніки постраждали 515 людей.

У Департаменті поліції Лас-Вегаса зазначили, що серед загиблих є їхній співробітник. "Із жалем повідомляємо, що один із загиблих під час стрілянини в неділю вночі був поліцейським, який не виконував на той момент службових обов'язків", - зазначили у Twitter місцеві правоохоронці.

Читайте також: Серед загиблих і поранених у Вегасі українців немає — посольство

Як повідомляв Укрінформ, у неділю близько 10 вечора 64-річний білий чоловік відкрив стрілянину на концерті кантрі-музики в Лас-Вегасі. Він вів вогонь з вікна готелю, розташованому поруч з концертним майданчиком.

Терористичне угруповання ІДІЛ взяло на себе відповідальність за напад. Американські правоохоронні органи і спецслужби продовжують розслідування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-