Трюдо прокоментував теракт у канадському Едмонтоні

Трюдо прокоментував теракт у канадському Едмонтоні

Укрінформ
Канада зробить усе можливе, аби не дати екстремізму пустити коріння в країні.

Про це у своєму зверненні з приводу терористичного акту в Едмонтоні заявив прем'єр-міністр Канади Джастін Трюдо, передає кореспондент Укрінформу.

«Ми не дозволимо насильницькому екстремізму пустити коріння у наших громадах. Ми знаємо, що сила Канади – у різноманітності, і не дозволимо тим, хто ширить розбрат, увести нас в оману та залякати. Едмонтон – сильне та витривале місто, я впевнений, що його мешканці підтримають один одного у подоланні цієї трагічної події», - сказав Трюдо.

Він наголосив, що правоохоронні органи Канади докладають максимальних зусиль до пошуку винуватців. «Хоча розслідування триває, попередня інформація свідчить, що цей випадок став ще одним свідченням ненависті, проти якої ми завжди маємо залишатися пильними. Наші правоохоронні органи тісно співпрацюють, аби притягнути до відповідальності винуватців», - зазначив прем'єр-міністр.

Читайте також: Напад на поліцейського у канадському Едмонтоні розслідують як теракт

Трюдо додав, що «глибоко стурбований і обурений» через цей теракт. «Наші думки зараз – з пораненими, членами їх родин та друзями, а також усіма, хто постраждав унаслідок цього безглуздого насильства», - зауважив він.

Як раніше повідомлялося, чоловік, особа якого поки не розкривається, уночі, під час проведення у місті футбольного матчу, здійснив напад на поліцейського та наїзд на чотирьох пішоходів у центрі столиці канадської провінції Альберта місті Едмонтон. Поліцейський був доставлений до лікарні з пораненнями, що не загрожують життю, стан решти потерпілих наразі невідомий.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-