У Канаді екстрено сів найбільший у світі пасажирський літак

У Канаді екстрено сів найбільший у світі пасажирський літак

Фото, відео
Укрінформ
Через пошкодження одного з двигунів найбільший у світі пасажирський літак Аеробус А-380 авіакомпанії «Air France» здійснив вимушену посадку у маленькому містечку Канади.

Як повідомили кореспондентові Укрінформу в адміністрації аеропорту містечка Гуз Бей на сході острова Ньюфаундленд, інцидент обійшовся без постраждалих.

Рейс вилетів із Парижу і прямував до Лос-Анджелесу, але над Атлантичним океаном у нього раптово виникли проблеми з одним із чотирьох двигунів.

Фото: @DanMcneely

За словами пасажирів, під час польоту пролунав звук, подібний на вибух, після чого літак різко знизив висоту, однак після цього одразу вирівнявся і повернувся на попередній курс. Між поломкою та екстреним приземленням минуло близько 90 хвилин. Після приземлення, аеропорт довелося закрити на короткий час, аби прибрати зі злітної смуги уламки, що випали із пошкодженого двигуна.

Наразі пасажири залишаються на борту в очікуванні нового літака на заміну. Власне населення Гуз Бей та околиць становить усього 8000 осіб, а на борту рейсу перебувало близько 500 подорожувальників, тож їх розміщення на ночівлю викликало б значні проблеми.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-