У Мексиці оголосили надзвичайний стан

У Мексиці оголосили надзвичайний стан

Укрінформ
Президент Мексики Енріке Пенья Ньєто скликав засідання Національного комітету з надзвичайного стану аби оцінити ситуацію, що складається в країні після поштовху в 7,1 балів за шкалою Ріхтера.

Про це повідомляють "Подробиці" з посиланням на мексиканські ЗМІ.

"У постраждалих районах введено надзвичайний стан. За розпорядженням президента, у столиці країни Мехіко розміщені 3 тисячі військовослужбовців. На руїнах повалених будівель працюють рятувальники та волонтери", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Землетрус у Мексиці призвів до чималих руйнувань у столиці

Метрополітен і наземний громадський транспорт у Мехіко перейшли на безкоштовний режим роботи після сильного землетрусу, повідомляє мексиканський канал Televisa. За даними столичного аеропорту, на деякий час після поштовху була перервана його робота. Зараз аеропорт функціонує в нормальному режимі.

3,5 млн осіб залишаються без електропостачання.

Читайте також: Жертв землетрусу в Мексиці вже 149 осіб

Раніше повідомлялося, що згідно інформації Національної сейсмологічної служби Мексики, епіцентр підземних поштовхів знаходився в 12 км на південний схід від населеного пункту Ахочіяпан (штат Морелос), розташованого в 111 км на південь від столиці Мексики. Осередок землетрусу залягав на глибині 57 км.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-