Трамп: Штати мають проти КНДР ефективні примусові інструменти

Трамп: Штати мають проти КНДР ефективні примусові інструменти

Укрінформ
Сполучені Штати мають потенціал ефективних інструментів проти Північної Кореї, здатних примусити режим припинити провокуючу поведінку.

З такою заявою виступив у п'ятницю президент США Дональд Трамп, передає власний кореспондент Укрінформу.

"Америку та її союзників неможливо залякати. Ми захищатимемо своїх громадян, свої країни і свою цивілізацію від усіх, хто насмілюється загрожувати нашому способу життя. Це включає і режим Північної Кореї, який знову продемонстрував повне презирство до сусідів і світової спільноти в цілому", - заявив американський лідер у промові на військово-повітряній базі Ендрюс, неподалік американської столиці.

Читайте також: КНДР навмисно руйнує міжнародну безпеку - Фріланд

Звертаючись до військових, він висловив тверду впевненість, що варіанти дій Сполучених Штатів у відповідь на загрозу з боку КНДР "є ефективними та здатними примусити".

Як повідомляв Укрінформ, у п'ятницю під час брифінгу в Білому домі радник президента з питань національної безпеки Герберт Макмастер прямо заявив, що адміністрація США розглядає військові варіанти реагування на проблему з Північною Кореєю. Водночас, він підкреслив необхідність повного використання дипломатичних засобів тиску для врегулювання ситуації.

Фото: Shawn Thew-Pool/Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-