Росію можуть оштрафувати за стовп диму над будівлею консульства в Сан-Франциско

Росію можуть оштрафувати за стовп диму над будівлею консульства в Сан-Франциско

Укрінформ
Американська служба з контролю якості повітря The Bay Area Air Quality Management District направила повідомлення про правопорушення працівникам російського консульства у Сан-Франциско, де йшов чорний дим із каміна.

Про це повідомляє CBS San Francisco.

“Ми направляємо повідомлення про правопорушення за спалювання сміття. Їх співробітники будуть на зв'язку з нашими працівниками, щоб розглянути обставини та врегулювати порушення", - заявив прес-секретар служби з контролю якості повітря Ральф Боррманн.

Він також додав, що росіяни, скоріше за все, спалювати сміття або якийсь матеріал, який не можна було палити.

"Зрозуміло, що вони не спалювали сезонні сухі дрова. Було багато чорного диму, багато свідків це бачили, і через товщину та чорноту диму було зрозуміло, що це було якесь сміття або матеріал, який не можна спалювати", - зазначив Боррманн.

Він підкреслив, що наразі не встановлено суми штрафу за правопорушення, а сам процес врегулювання "може тривати від декількох тижнів до місяців".

Нагадаємо, 2 вересня з даху Генерального консульства Росії у Сан-Франциско йшов густий чорний дим. Люди, які виходили з будівлі, переконували вогнеборців у відсутності проблем, запевняючи, що дипломати просто спалюють певні речі у каміні.

Читайте також: Генконсульство Росії "виселили" з Сан-Франциско

Що саме дипломати спалювали у каміні наразі невідомо, враховуючи, що температура у Сан-Франциско в той день сягнула 35 градусів.

У четвер, 31 серпня, США відповіли на скорочення у Росії штату американських дипломатів. Вашингтон оголосив про вимогу закрити генконсульство Росії у Сан-Франциско. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-