Сеул і Токіо вітають нові санкції Радбезу ООН проти Північної Кореї

Сеул і Токіо вітають нові санкції Радбезу ООН проти Північної Кореї

Укрінформ
Південна Корея і Японія вітають нові санкції Ради безпеки ООН проти Північної Кореї у відповідь на незаконні ядерні випробування країни.

Про це повідомляє АР.

"Південна Корея і Японія вітали нові санкції Ради безпеки ООН відносно Північної Кореї у відповідь на останні ядерні випробування країни", - йдеться в повідомленні.

Прем'єр-міністр Японії Сіндзо Абе високо оцінив, як він висловився, "надзвичайно жорстку резолюцію про санкції". На його думку, дуже "важливо встановити безпрецедентний рівень тиску на Північну Корею, щоб змінити її політику".

Читайте також: Посла КНДР оголосили персоною нон грата в Перу

Пак Су-Хюн, представник президента Південної Кореї, вважає важливим, що Китай і Росія погодилися з необхідністю посилення санкцій. Він заявив, що Південна Корея поважає консенсус, досягнутий міжнародним співтовариством.

Як повідомлялося, Рада безпеки ООН в понеділок одноголосно ухвалила резолюцію, яка посилює режим санкції проти КНДР у відповідь на незаконне ядерне випробування. Документом передбачено блокування активів правлячої партії, обмеження імпорто-експортних операцій і працевлаштування громадян КНДР за кордоном. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-