Brexit: профспілки звинувачують Мей у нереалістичності вимог

Brexit: профспілки звинувачують Мей у нереалістичності вимог

Укрінформ
Прем'єр-міністра Великої Британії Терезу Мей звинуватили у тому, що вона встановила нереалістичні вимоги до того, як країна буде функціонувати після виходу зі складу Євросоюзу.

Про це заявила генеральний секретар Британського конгресу профспілок (TUC) Френсіс О'Греді на щорічній конференції організації, повідомляє BBC.

"За словами О'Греді, вимоги Терези Мей - "еквівалентні листу до Санти". Вона також додала, що неможливо зберегти переваги єдиного ринку ЄС, не граючи за його правилами", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, британський уряд заявив, що Велика Британія досягне амбіційної торгової  угоди з ЄС, коли вийде з єдиного ринку.

О'Греді також наголосила, що уряд не окреслив витрат на вихід з єдиного ринку.

Читайте також: У Лондоні тисячі демонстрантів зібралися на марш проти Brexit

Крім цього, в TUC стурбовані правилами ЄС стосовно прав працівників, яких їх можуть позбавити, коли Британія вийде зі складу Євросоюзу, та вважають, що це призведе до створення "sweatshop Brexit" (низької заробітної плати та важких умов праці).

Як повідомлялося, у суботу, 9 вересня, у центрі столиці Британії пройшла акція проти виходу країни з Європейського Союзу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-