Південна Корея заявила, що КНДР стала на

Південна Корея заявила, що КНДР стала на "безрозсудний шлях"

Укрінформ
Північна Корея стала на "безрозсудний шлях", здійснюючи ядерні та ракетні провокації попри засудження з боку міжнародної спільноти.

Про це у понеділок на прес-конференції заявила міністр закордонних справ Південної Кореї Кан Гьон Хва, повідомляє Reuters

"Ціною за їхні (КНДР - ред.) провокації при явному ігноруванні налаштованих на мир членів міжнародної спільноти буде нестабільність та економічні труднощі", - наголосила міністр.

Як зазначається, такі коментарі глави МЗС Південної Кореї пролунали за кілька годин до того, як Рада Безпеки ООН голосуватиме за представлений США проект нової резолюції, яка передбачає запровадження нових санкцій та тиск на Північну Корею, аби примусити країну відмовитися від ядерних і ракетних програм.

Читайте також: Пхеньян заявив, що США "заплатять високу ціну" у разі посилення санкцій

США оприлюднили оновлений проект санкцій проти Північної Кореї, який вони закликають ухвалити у понеділок на засіданні Ради Безпеки ООН.

Раніше Північна Корея заявила, що змусить США "заплатити високу ціну" в разі, якщо Рада Безпеки ООН ухвалить проект резолюції щодо посилення санкцій проти КНДР, запропонований Вашингтоном.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-