Канада розпочала перемовини про вільну торгівлю із 10 азійськими державами

Канада розпочала перемовини про вільну торгівлю із 10 азійськими державами

Укрінформ
Канада розпочала попередні перемовини про вільну торгівлю із 10 країнами, що входять до Асоціації держав Південно-Східної Азії (АСЕАН).

Про це повідомив міністр міжнародної торгівлі Канади Франсуа-Філіп Шампань, передає кореспондент Укрінформу.

«Канада є тихоокеанською державою та прагне до всеохопного, стратегічного й прогресивного порядку денного у регіоні. Покращене економічне партнерство із АСЕАН створить хороші робочі місця для середнього класу та надасть переваги малим та середнім підприємствам, запровадивши зрозумілі, стабільні й прогресивні правила, аби бізнес міг зростати на одному з найбільш динамічних світових ринків», - сказав Шампань.

Читайте також: Канада відправила бойовий корабель для допомоги жертвам "Ірми"

У його відомстві пояснили, що попередні перемовини, домовленість про початок яких було досягнуто під час чергових консультацій між економічним міністрами АСЕАН та Канади, передбачають визначення потенціалу майбутньої угоди про вільну торгівлю.

Як відомо, Асоціація держав Південно-Східної Азії – це геополітична та економічна міжнародна організація, до якої входять 10 країн, розташованих в Південно-Східній Азіi. Членами АСЕАН є Філіппіни, Малайзія, Індонезія, Сінгапур, Таїланд, Бруней, Камбоджа, Лаос, М’янма та В’єтнам. Загальне населення цих країн перевищує 600 млн осіб, а ВВП – 8 трлн дол.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-