Молдавські соціалісти хочуть анулювати Угоду про асоціацію з ЄС

Молдавські соціалісти хочуть анулювати Угоду про асоціацію з ЄС

Укрінформ
Опозиційна пропрезидентська Партія соціалістів Республіки Молдова (ПСРМ) буде наполягати на анулюванні Угоди про асоціацію з Євросоюзом.

Про це йдеться в оприлюдненій заяві політичного виконкому партії, повідомляє власний кореспондент Укрінформу в Молдові.

«Політвиконком ПСРМ заявляє, що партія залишається відданою позиції про необхідність якнайшвидшого анулювання Договору про асоціацію з ЄС, і ми будемо наполягати і домагатися цього. Це наше політичне завдання і зобов'язання перед виборцями. Ми вважаємо, що на сьогоднішній день Євразійська інтеграція є єдино вигідним рішенням для соціально-економічного розвитку Молдови», - йдеться в заяві.

Соціалісти аргументують свою позицію тим, що «після підписання Угоди про асоціацію з Євросоюзом соціально-економічна ситуація в країні погіршилася».

Читайте також: Додон хоче в Кишиневі скликати Великі Національні збори

У своїй заяві Партія соціалістів також закликає об'єднати зусилля для протидії правлячій проєвропейській коаліції на чолі з Демократичною партією.

«Ми закликаємо наших співгромадян бути готовими до повномасштабних протестних акцій, в тому числі, до скликання Великих Національних Зборів», - підкреслюється в заяві.

У правлячій коаліції поки жодним чином не прокоментували заяву соціалістів.

Як повідомляв Укрінформ, раніше президент Молдови Ігор Додон заявив про підготовлювані акції протесту, які пройдуть в Кишиневі 24 вересня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-