Канадських трансгендерів убезпечили від утисків на робочому місці

Канадських трансгендерів убезпечили від утисків на робочому місці

Укрінформ
Міністерство державної служби Канади розробило спеціальну інструкцію для своїх працівників, яка детально розповідає про правильні практики поводження із трансгендерними людьми.

Про це повідомляє канадський суспільний мовник CBC News.

«Інструкція покликана допомогти співробітникам, які змінили стать або перебувають у процесі зміни. У ній також ідеться про те, скільки інформації держслужбовці мають розкривати після того, як процес зміни статі завершився і вони готові повертатися до роботи», - пише CBC News.

Посадова інструкція визначає обов'язки кожного працівника, який стикається із трансгендерними людьми. «Зокрема, начальство повинно «підтримувати різноманітність, інклюзивність та повагу» на робочому місці, вільному від «утисків, дискримінації та насильства», - йдеться у матеріалі.

Читайте також: Трамп скасував рішення Обами про захист прав ЛГБТ-школярів

Хоча Міністерство державної служби є першим і поки єдиним органом федеральної влади Канади, який запровадив подібний документ, це може стати прикладом для інших. «Ми не поспішали заради того, аби стати першими. У нашому міністерстві ми багато уваги приділяємо різноманітності та інклюзивності, тому я сподіваюся, що це стане заохочувальним сигналом майбутнім співробітникам, аби люди мали бажання працювати з нами, адже робочий клімат тут дуже відкритий», - сказала помічник начальника відділу кадрів міністерства Донна Акімов.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-