У шведському Мальме невідомий відкрив стрілянину, троє поранених

У шведському Мальме невідомий відкрив стрілянину, троє поранених

Укрінформ
У результаті стрілянини в будинку профспілок у шведському місті Мальме поранення отримали троє осіб. На момент інциденту, що стався уранці 13 серпня, у будівлі знаходилося від 70 до 100 осіб.

Про це повідомляє Deutsche Welle

"Невідомий відкрив у неділю, 13 серпня, стрілянину в будинку профспілок в Мальме на півдні Швеції... За словами свідків, озброєний чоловік увірвався в будівлю і зробив п'ять-шість пострілів. При цьому він кричав, що мстить за свого брата. На момент події у приміщенні знаходилося від 70 до 100 осіб, виникла паніка. Троє отримали поранення, з них двоє - віком 20 і 25 років – перебувають у тяжкому стані", - йдеться у повідомленні.

Медики, які прибули, провели двом пораненим реанімаційні заходи, після чого відправили до лікарні. Третього підлітка з легкими травмами також доставлено до медичного закладу.

Мотиви злочинця встановлюються. Поліція попередньо кваліфікує подію як замах на вбивство. Затримати чоловіка, який стріляв, поки що не вдалося.

Місце події оточене, правоохоронні органи почали розслідування і проводять обшук із задіянням службових собак.

Читайте також: У Швеції два міністри пішли у відставку через скандал з витоком даних

Як відомо, навесні цього року в столиці Швеції стався теракт. У п'ятницю, 7 квітня, вантажівка в'їхала в натовп людей, після чого врізалася у вітрину магазину і спалахнула. В результаті інциденту були поранені 15 перехожих. Поліція підтвердила загибель чотирьох людей, з них троє померли на місці злочину і одна - пізніше в лікарні.

Фото: dw

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-