Манафорт може розоритися на адвокатах - ЗМІ

Манафорт може розоритися на адвокатах - ЗМІ

Укрінформ
Колишній глава передвиборчого штабу президента США Дональда Трампа Пол Манафорт та екс-радник президента з нацбезпеки Майкл Флінн мають складнощі з оплатою своїх рахунків юристам.

Про це повідомляє "Голос Америки" із посиланням на Washington Examiner.

"Манафорт раніше мав вигідні контракти з іноземними урядами і тепер володіє великою кількістю нерухомості, однак, і для нього рахунки юристів стали відчутною проблемою", - зазначається в повідомленні.

Таку ситуацію пояснюють продовженням розслідування спеціального прокурора США можливого втручання Росії в президентські вибори США.

"Рішучість Пола Манафорта не має меж, а от ресурси мають", - повідомила близька до Манафорта особа виданню the The Daily Beast.

Читайте також: Спецпрокурор США допитає колишнього голову апарату Трампа - NYT

Після того, як ФБР провело обшук в помешканні Манафорта, він оголосив про зміну юристів і залучення нової юридичної фірми - Miller & Chevalier, яка спеціалізується на фінансових злочинах і справах з міжнародними хабарями.

За повідомленнями ЗМІ, фінансові проблеми Манафорта почалися ще раніше. Після виборів 2016 року Манафорт позичив мільйони доларів під заставу своєї нерухомості. Позичальником виступив Стівен Кальк, економічний радник президентської кампанії Трампа. Щонайменше частина позик була взята Манафортом, щоб вирішити фінансові проблеми його зятя.

Нагадаємо, Манафорт та Флінн - у центрі слідства, яке розглядає питання втручання Росії у вибори в США і можливої змови з кампанією Трампа.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-