Візит Путіна до окупованої Абхазії: Корчілава не виключає підготовку приєднання

Візит Путіна до окупованої Абхазії: Корчілава не виключає підготовку приєднання

Укрінформ
Візит президента РФ Володимира Путіна до окупованої Абхазії є своєрідною відповіддю США на закон про санкції і демонструє, що Кремль і надалі продовжуватиме агресивну політику.

Про це написав на своїй сторінці в Facebook колишній прес-аташе посольства Грузії в Україні, учасник війни в Абхазії Бачо Корчілава. 

«Найцікавіше, що, по-перше, візит Путіна планується рівно на 9-ту річницю вторгнення російських військ до Грузії (по-російськи цинічний підхід до питання). А по-друге, відбуватися це буде рівно через тиждень після візиту до Грузії віце-президента США Майка Пенса. Тобто це така своєрідна відповідь США на закон про санкції. Путін ніби говорить США: я продовжуватиму агресивну політику», - написав Корчілава, коментуючи повідомлення в російських ЗМІ про те, що Путін відправиться 8 серпня до Абхазії.

Читайте також: Росія нарощує окупаційний контингент в Абхазії - InformNapalm

Як підкреслює експерт, цим візитом Путін «зводить рівень РФ до рівня Північної Кореї, Сирії, самопроголошеної Абхазії, Південної Осетії, Придністров'я і Карабаху».

«Ну, коли так хоче Путін, то у нього добре виходить наближати з маніакальною завзятістю момент краху власної країни. Себто, не буде його утихомирення, не той випадок, коли розум переможе. Значить, залишився один шлях до розпаду через крах економіки», - вважає Корчілава. 

У коментарях до повідомлення він також не виключив, що цей візит Путіна може бути націлений на підготовку приєднання Абхазії до РФ. 

Напередодні прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков повідомив, що зараз дипломатичними каналами опрацьовуються можливість і терміни візиту Путіна до Абхазії. За даними ЗМІ, такий візит може відбутися 8 серпня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-