Пошук

Пошук "золотого потягу" нацистів відновили у Польщі

Укрінформ
Шукачі "золотого потягу" нацистів поблизу міста Валбжих на південному заході Польщі знову провели дослідження території, де в тунелі під землею може перебувати потяг нацистів з коштовностями.

На їх переконання, результати дослідження викликають оптимізм, інформує TVN24.

"Дослідження чітко показали аномалію", - наголосив шукач потягу Пьотр Копер, який два роки тому вже наполягав на тому, що в цьому місці є "золотий потяг".  Він додав, що останні результати досліджень території є "багатообіцяючими".

Дослідження грунту на 65-у кілометрі залізничного сполучення Вроцлав-Валбжих проведено методом гравіметрії. Крім того, проведено томографію грунту.

"Отримані результати досліджень покажуть місця, де потрібно буде провести детальніші дослідження", - заявив представник місцевого центру геофізичних досліджень Марцін Крупа.

Читайте також: Британські підводники знайшли на нацистському кораблі скриню із золотом

Дослідження території проводилося в червні, вони триватимуть і в липні.

У роки Другої світової війни нацисти побудували між Вроцлавом і Валбжихом мережу підземних тунелів. Там же була створена система бункерів для захисту керівництва "третього рейху" від нальотів авіації союзників. Тунелі вже давно притягають шукачів скарбів. Саме у цих місцях, як стверджувалося, може знаходитися зниклий наприкінці війни нацистський бронепоїзд, завантажений золотом і награбованими коштовностями.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-