Ізраїль встановив камери біля входу на Храмову гору в Єрусалимі

Ізраїль встановив камери біля входу на Храмову гору в Єрусалимі

Укрінформ
У ніч з суботи на неділю правоохоронні органи Ізраїлю встановили камери спостереження на Левових воротах біля входу на Храмову гору в Єрусалимі.

Про це у неділю повідомляє The Times of Israel.

“За допомогою камер можна буде виявити підозрюваних, у яких може бути із собою зброя, без використання металодетекторів”, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що ті, хто буде поводитись досить підозріло, можуть бути перевірені поліцією ручним металевим детектором.

Втім, як повідомляється, станом на неділю вдень рамки металодетекторів все ще продовжують працювати. За словами правоохоронців, не всі проповідники, які прагнуть увійти, повинні через них проходити.

Читайте також: У ЄС заявляють про реальну загрозу ескалації в Єрусалимі

Так, більшість проповідників самі відмовляються проходити через металодетектори.

Раніше повідомлялося, що в результаті зіткнень в Східному Єрусалимі і на Західному березі річки Йордан загинули троє палестинців, ще близько 400 були поранені, деякі з них знаходяться в критичному стані.

Протести спалахнули через відмову Ізраїлю прибрати металодетектори на вході на Храмову гору, встановлені минулого тижня після того, як арабські ізраїльтяни застрелили трьох ізраїльських поліцейських в історичній частині Єрусалиму. Щоб уникнути заворушень, ізраїльська влада також вирішила допускати на п'ятничну молитву на Храмову гору лише чоловіків, які старші 50 років, і жінок.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-