ЗМІ: російський адвокат приводила на зустріч із сином Трампа екс-розвідника РФ

ЗМІ: російський адвокат приводила на зустріч із сином Трампа екс-розвідника РФ

Укрінформ
На зустрічі сина президента США Дональда Трампа із російським адвокатом Наталією Весельницькою влітку 2016 року також був присутній російсько-американський лобіст, колишній російський розвідник.

Про це повідомляє NBC News.

"Російська адвокат, яка зустрічалася із командою Трампа після обіцянки компрометуючого матеріалу щодо Гіларі Клінтон, була у супроводі російсько-американського лобіста - колишнього радянського офіцера розвідки, якого деякі офіційні особи США підозрюють у зв'язках із російською розвідкою", - йдеться у повідомленні.

Видання не називає ім`я лобіста, який заперечує будь-які поточні зв'язки із російськими спецслужбами.

Зазначається, що він служив у радянських військах та емігрував до США, де має подвійне громадянство.

Читайте також: Трамп відреагував на скандал із сином: Так вчинила би більшість політиків

Весельницька підтвердила, що на зустріч у 2016 році у Трамп-Тауер, в якій брали участь Дональд Трамп-молодший, Джаред Кушнер та Пол Манафорт, її супроводжував один чоловік, але вона відмовилася називати його ім'я.

Раніше на цьому тижні старший син президента США заявив, що незабаром після того, як його батько заручився президентською номінацією від Республіканської партії, він зустрівся із російським юристом Наталією Весельницькою, сподіваючись отримати інформацію, яка допомогла б у передвиборній кампанії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-