Трамп відреагував на скандал із сином: Так вчинила би більшість політиків

Трамп відреагував на скандал із сином: Так вчинила би більшість політиків

Укрінформ
Президент США Дональд Трамп заявив, що зустріч його старшого сина з російським юристом, яка викликала серйозний скандал у США, не принесла результатів, але на неї погодилася би більшість людей, що беруть участь у великій політиці.

Про це він заявив у відповідь на запитання під час спільної з президентом Франції прес-конференції в четвер у Парижі, повідомляє власний кореспондент Укрінформу.

"Я думаю, з практичної точки зору більшість людей пішли би на цю зустріч. Політика - це не найкращий бізнес у світі, але це дуже стандартно", - прокоментував президент бажання його сина зустрітися з російським юристом.

"На зустрічі нічого не відбулося. Нуль! – нічого не сталося під час зустрічі", - заявив Трамп, додавши, що преса просто роздула це питання з нічого.

Читайте також: Сенат США запитає сина Трампа про історію з компроматом на Клінтон

Він підкреслив, що його син зустрівся з російським адвокатом, а не урядовим юристом. "Це була коротка зустріч", - зазначив президент.

Як повідомляв Укрінформ, Дональд Трамп-молодший у вівторок оприлюднив зміст своїх електронних листів, у яких йому пропонувалося провести зустріч з юристом, що представляє російський уряд, Наталією Весельницькою. З її боку пропонувалося надати компрометуючі матеріали на Гілларі Клінтон для того, щоб зміцнити позиції Дональда Трампа на президентських виборах у США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-