МН17: Малайзія сподівається, що дізнається імена винних до кінця року

МН17: Малайзія сподівається, що дізнається імена винних до кінця року

Укрінформ
Малайзія висловила сподівання, що підозрювані в катастрофі літака авіакомпанії Malaysia Airlines, що виконував рейс МН17, стануть відомі до кінця року.

Про це повідомляє Reuters.

"Сподіваємося, що до кінця року або на початку наступного ми зможемо визначити, кого дійсно можемо притягнути до судової відповідальності", - заявив міністр транспорту Малайзії Ліув Тіонг Лай на меморіальній службі в адміністративній столиці Малайзії Путраджае.

Раніше повідомлялося, що 17 липня у Нідерландах відкриють меморіал жертвам рейсу MH17, - саме цього дня виповниться три роки з дня трагедії.

Як повідомлялося, "Боїнг-777" авіакомпанії Malaysia Airlines, рейс Амстердам-Куала-Лумпур, був збитий на Донбасі неподалік Сніжного Донецької області 17 липня 2014 року. На його борту перебувало 298 осіб, всі вони загинули.

Читайте також: Катастрофа МН17: Україна і Нідерланди підписали угоду щодо суду

Комісія Ради безпеки Нідерландів, яка займалася розслідуванням причин катастрофи лайнера, 13 жовтня 2015 року опублікувала доповідь, в якій зазначається, що літак був збитий ракетою класу "земля–повітря", випущеною із ЗРК "Бук".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-