Трамп-молодший заявив, що його батько не знав про зустріч з Весельницькою

Трамп-молодший заявив, що його батько не знав про зустріч з Весельницькою

Укрінформ
Син президента США Дональда Трампа заявив, що не сказав батькові про свою зустріч з російським юристом, яка обіцяла допомогти з виборчою кампанією.

В інтерв'ю телеканалу Fox News Дональд Трамп-молодший сказав, що зустріч була "ні про що", проте визнав, що йому слід було вчинити тоді інакше.

На питання Fox News про те, чи знав його батько про що відбулася в минулому році зустрічі, Трамп-молодший відповів: "Ні. Вона була ні про що. Нічого там було розповідати".

"Я б навіть не згадав про це, якщо б ви не почали все це мусолити. Це були всього-навсього 20 витрачених даремно хвилин", - додав він.

Читайте також: Трамп прокоментував публікацію сином листування зі зв'язків з РФ

Як раніше повідомляло агентство, Дональд Трамп-молодший, зять президента Джаред Кушнер і на той момент глава виборчого штабу Трампа Пол Манафорт зустрілися в "Трамп-тауер" з російським юристом Наталією Весельницькою у червні 2016 року.

Раніше Трамп-молодший опублікував серію електронних листів, з яких випливає, що він погодився на зустріч з юристом, яка, ймовірно, була пов'язана з Кремлем і мала якийсь компроматом на Хілларі Клінтон.

Читайте також: ФБР окремо розслідує зустріч Трампа-молодшого з російським юристом - CNN

Наразі ФБР і конгрес США розслідують можливе втручання Росії у президентську кампанію в Сполучених Штатах і намагаються зрозуміти, чи вступали члени команди Трампа в змову з Кремлем.

Фото: Robyn Beck / AFP / Scanpix / LETA

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-