ФБР окремо розслідує зустріч Трампа-молодшого з російським юристом - CNN

ФБР окремо розслідує зустріч Трампа-молодшого з російським юристом - CNN

Укрінформ
Офіс спецпрокурора США проведе окреме розслідування зустріч сина глави Білого дому, Дональда-Трампа молодшого з російською юристкою під час президентської кампанії минулого року.

Це підтвердили у вівторок американському телеканалу CNN офіційні джерела.

"Слідчі офісу спеціального прокурора Міністерства юстиції США Роберта Мюллера планують розслідувати зустріч Дональда Трампа молодшого (з представницею РФ – ред.) та його опубліковане електронне листування в рамках більш широкого розслідування по Росії", - зазначається в матеріалі.

Читайте також: Трамп прокоментував публікацію сином листування щодо зв’язків з РФ

Як повідомляв Укрінформ, у вівторок Трамп-молодший оприлюднив зміст електронного листування на підтвердження своїх слів, що погодився на зустріч із Наталією Весельницькою, яка називала себе "адвокатом російського уряду". Через посередника Роба Голдстоуна було домовлено про зустріч, під час якої йшлося про отримання компромату на кандидата від Демократичної партії Гілларі Клінтон.

Деталі спілкування між Трампом-молодшим, Голдстоуном та Весельницькою донедавна не були відомі федеральним слідчим. За інформацією джерел, ФБР ретельно перевірила діяльність старшого сина президента в рамках розслідування щодо втручання Росії у вибори в США. Після того, як він оприлюднив своє листування, воно також буде вивчено слідством та додано до матеріалів.

Читайте також: Скандал із Трампом-молодшим і Кремлем набуває "цікавих" обертів - NYT

Повідомляється також про зятя президента Трампа, Джареда Кушнера, який також був присутнім на зустрічі з російським юристом, що так само зацікавило ФБР.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-