Вислані з Гамбурга за дебош берлінські поліцейські, кажуть що “сексу не було”

Вислані з Гамбурга за дебош берлінські поліцейські, кажуть що “сексу не було”

Укрінформ
Берлінських поліцейських, яких було направлено в Гамбург для забезпечення порядку в ході майбутнього саміту G20, відправили додому через непристойну поведінку.

Вони просили вибачення через соцмережі, повідомляє кореспондент Укрінформу у ФРН.

"Просимо вибачення у наших колег з Північного Рейна-Вестфалії", - йдеться в пості.

Раніше ЗМІ писали про те, що в Гамбурзі столичні гості у вільний час влаштували свято на честь дня народження двох своїх колег, яке перетворився на справжню «секс-оргію». Офіцери визнають факт святкування, проте називають перебільшеними оповідання про неподобства, що нібито вчинені ними.

Спікер поліції Берліна Томас Нойєндорф назвав «запій перед операцією» незручним інцидентом. При цьому він зазначив, що дозвілля поліцейських, яких розмістили в контейнерному містечку в 70 км від Гамбурга, було вкрай нудним, у них не було навіть телевізора.

Німецькі ЗМІ повідомили про те, що назад у Берлін було відіслано більше 220 правоохоронців. Скільки з них брали участь в загулі, з'ясовується.

Порядок в ході майбутнього саміту забезпечуватимуть більше 15 тисяч правоохоронців, включаючи тих, що прибули з інших федеральних земель. Влада виходить з того, що в ці дні в місті можливі безліч правопорушень і сотні арештів протестуючих, для яких організовують «тимчасові суди» і навіть спорудили спеціальну «тимчасову в'язницю». На усі ці заходи витрачено 750 тисяч євро.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-