Іванку Трамп кличуть до суду у справі плагіату дизайну взуття

Іванку Трамп кличуть до суду у справі плагіату дизайну взуття

Укрінформ
Дочка президента США Дональда Трампа Іванка Трамп має дати свідчення щодо можливого копіювання її взуттєвою компанією дизайну взуття в компанії-конкурента. 

Відповідне рішення американський суд виніс у п'ятницю, повідомляє Bloomberg.

"Публічні заяви пані Трамп щодо активного та всеохоплюючого управління брендом приводять до обгрунтованого висновку, що відповідне взуття не могло бути випущене без її схвалення. У такій ситуації надання свідчень буде доцільним", - заявила суддя Катрін Форрест.

Італійська компанія Aquazzura подала позов проти компанії Іванки Трамп IT Collection LLC та виробника взуття Marc Fisher Holdings, заявляючи про незаконне копіювання їхньої моделі взуття "Wild Thing" при створенні моделі взуття Іванки Трамп "Hettie". Італійська компанія хоче, щоб Іванку Трамп опитали у справі. Водночас юристи Іванки Трамп посилалися на обмеженість часу та зайнятість, зважаючи на її роль у Білому Домі.

"Свідчення пані Трамп будуть непотрібним відволіканням та заважатимуть виконанню її обов'язків у Білому домі", - заявив юрист Даррен Сандерс.

Крім того, Іванка Трамп заявляла, що не володіє достатньою інформацією щодо цього взуття. Юристи Іванки Трамп пропонували, щоб президент IT Collection Абігейл Клем відповів на запитання.

У своєму рішенні суд постановив, що надання свідчень Іванкою Трамп буде обмежене двома годинами та проводитиметься у Вашингтоні. Крім того, суддя продовжила дедлайн надання свідчень до жовтня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-