На китайському виробництві взуття

На китайському виробництві взуття "Іванка Трамп" зникають люди - АР

Укрінформ
Щонайменше двоє співробітників компанії нагляду за умовами праці зникли безвісті після проведених спостережень на китайському підприємстві, що виробляє взуття "Іванка Трамп".

Про це повідомило у вівторок американське інформагентство Associated Press.

"Одна людина була заарештована, двоє інших зникли безвісти після контролю за умовами праці в китайській компанії, яка виробляє взуття бренду "Іванка Трамп", - зазначається в публікації.

Троє чоловіків працювали в організації з нагляду за умовами праці в Китаї "China Labor Watch", офіс якої знаходиться в Нью-Йорку. Фірма планувала опублікувати звіт своєї роботи наступного місяця. При цьому, у попередніх ремарках зверталася увага на низьку заробітну плату та надмірне використання понаднормової праці.

Заарештованому контролеру були висунуті звинувачення щодо незаконного стеження. З двома іншими співробітниками компанія втратила зв'язок.

Контроль за умовами праці вівся на підприємстві Ganzhou Huajian International Shoe City Co. в провінції Цзянси. Спостерігачі працювали під прикриттям в штаті на цій фабриці.

Материнська компанія, до якої відноситься виробництва, відома як "Huajian Group". Вона щороку випускає від 10 до 20-ти тис. пар взуття під брендом "Іванка Трамп".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-