Конгрес викликав на слухання екс-помічника Трампа з російським корінням

Конгрес викликав на слухання екс-помічника Трампа з російським корінням

Укрінформ
Комітет Палати представників Конгресу США з питань розвідки викликав на слухання екс-радника кампанії Трампа, а згодом – представника адміністрації Білого дому Бориса Епштейна в рамках розслідування по справі втручання Росії у президентські вибори в США.

Про це повідомив у вівторок американський телеканал ABC News.

"Епштейн, радник в кампанії Трампа, який деякий час служив в офісі зв'язків Білого дому, підтвердив ABC News, що отримав запит про надання інформації та свідчень від Комітету з питань розвідки Палати представників", - зазначається в повідомленні.

У цьому зв'язку адвокат Епштейна заявив, що його клієнт "як і інші" отримав попередній запит з Конгресу. При цьому підкреслюється, що йдеться про добровільну явку. Юристи зв'язалися з комітетом Палати представників, щоб уточнити запитання, на які має відповідати їхній клієнт.

Нагадаємо: Борис Епштейн, який виріс у Москві, навчався в Університеті Джорджтауна разом із сином Трампа, Еріком. Під час президентської кампанії він працював у команді Трампа-Пенса в якості старшого радника, після чого потрапив до перехідного уряду та пізніше – до прес-офісу Білого дому. У березні він залишив державну службу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-