Заступник Тіллерсона летить  до Росії на переговори

Заступник Тіллерсона летить до Росії на переговори

Укрінформ
Заступник Державного секретаря США з політичних питань Томас Шеннон наприкінці цього тижня відправиться з візитом до Російської Федерації, де заплановані його переговори із заступником глави російського МЗС.

Про це йдеться в офіційному повідомленні Державного департамент США, поширеному у вівторок, передає власний кореспондент Укрінформу.

"23 червня він (Т.Шеннон - ред.) зустрінеться в Санкт-Петербурзі із заступником міністра закордонних справ Російської Федерації Сергієм Рябковим для обговорення низки двосторонніх питань", - зауважили в американському зовнішньополітичному відомстві.

Більш докладно про деталі та мету поїздки заступника держсекертаря США до Росії не повідомляється.

Натомість інформується, що перед відвідуванням Санкт-Петербурга, 21 червня Шеннон перебуватиме в Лондоні. Там заплановані його зустрічі "з ключовими чиновниками Великої Британії для обговорення двосторонніх відносин та глобальних викликів, які стоять перед країнами".

Заступник державного секретаря США з політичних питань Томас Шеннон відповідає за загальні питання регіональної та двосторонньої політики, а також здійснює контроль за регіональними бюро Держдепу для країн Африки, Східної Азії й Тихого океану, Європи та Євразії, Близького Сходу, Південної й Центральної Азії, Західної півкулі та міжнародних організацій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-