Сенат США планує цього тижня посилити санкції проти Росії

Сенат США планує цього тижня посилити санкції проти Росії

Укрінформ
Цього тижня американський Сенат, як очікується, має проголосувати за запровадження санкцій проти Росії через втручання Кремля у президентські вибори 2016 року.

Про це повідомив сенатор-республіканець Ліндсі Грем, інформує Bloomberg.

За словами Грема, Росія повинна заплатити за злам електронної пошти Демократичної партії та інші дії - від надання зброї талібам для вбивства американських солдат до підтримки режиму президента Сирії Башара Асада, який тримає хімічну зброю.

Він також додав, що Трамп та усі члени Конгресу повинні покарати Росію за її дії, наголосивши, що у випадку, якщо президент відхилить законопроект, його право вето буде відхилене.

"Якщо президент не підпише цей законопроект, щоб покарати Росію, він зрадить демократію. Пане президент, росіяни зробили це. Ви - головнокомандувач. Вам потрібно протистояти Росії. Ми ніколи не перезавантажимо наші відносини з Росією, поки ми не покараємо їх за спробу знищити демократію, і це починається із введення більшої кількості санкцій", - підкреслив Грем. 

Як повідомляв Укрінформ, раніше сенатор США Джон Маккейн заявив, що підготував поправку до законодавства, яка розширить існуючі санкції, запроваджені проти Росії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-