На вулиці Пітера швидка підібрала неадекватного героя Росії з картами Сирії

На вулиці Пітера швидка підібрала неадекватного героя Росії з картами Сирії

Укрінформ
Російський полковник поліції у відставці з 5 мільйонами рублів в кишені госпіталізований в одну з лікарень Петербурга. Крім грошей, у власника вищих державних нагород знайшли карти і рознарядку на покупку двох десятків наметів.

Пацієнт поки неконтактний і перебуває в неадекватному стані, повідомляє пітерський портал "Фонтанка".

"...Швидка підібрала чоловіка біля будинку №13 на вул. Вербній пізно ввечері 5 червня. Чоловіка доставили в приймальне відділення, але, по всій видимості, назватися він виявився не спроможний. Медики з подивом виявили у нього документи на ім'я Андрія Трошева, п'ять мільйонів рублів і п'ять тисяч доларів готівкою, географічні карти Сирії, розрахункові листи по зброї і електронний квиток на літак у Краснодар", - пише портал.

Пояснень від пацієнта домогтися не вдалося. Лікарі сповістили поліцію.

Раніше портал писав про Андрія Трошева, бойового офіцера, ветерана Афганістану і Чечні. Він командував самохідно-артилерійської батареї в Афганістані в середині вісімдесятих, після армії продовжив службу в петербурзькому ОМОНі і СОБРі ГУ МВС РФ по Північно-Заходу. Нагороджений вищими державними відзнаками РФ.

За інформацією «Фонтанки», Трошев – один із найближчих співробітників Дмитра Уткіна, відомого як Вагнер, якого журналісти називають командиром російських найманців у Сирії.

На фото: Андрій Трошев. Кадр з офіційного відео, опублікованого на сайті Кремля

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-