Суд відправив до СІЗО підозрюваного у викраденні миколаївського школяра

Суд відправив до СІЗО підозрюваного у викраденні миколаївського школяра

Укрінформ
Ленінський районний суд міста Миколаєва обрав запобіжний захід у вигляді двомісячного арешту без права внесення застави 48-річному чоловіку, який підозрюється у викраденні 10-річного школяра.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомили у прес-службі суду.

«Слідчим суддею Ленінського районного суду м.Миколаєва 26 травня обрано запобіжний захід у вигляді двомісячного арешту без права внесення застави 48-річному чоловіку, який підозрюється у викраденні 10-річного школяра», - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Укрінформ, 22 травня до Інгульського відділу поліції ГУНП в Миколаївській області звернулася місцева мешканка із заявою про зникнення її 10-річного сина, який не повернувся зі школи. Правоохоронцями було розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.115 КК України «Умисне вбивство».

Пошуки дитини продовжувались усю ніч, і близько 09:00 год. ранку 23 травня хлопчик був знайдений військовими неподалік від селища Горького в Інгульському районі м.Миколаєва та доставлений для обстеження до лікарні. Травм та ушкоджень у хлопчика не виявлено, проте він дуже наляканий.

Затримано 48-річного мешканця м. Миколаєва, причетного до вчинення неправомірних дій відносно хлопчика. Він надав свідчення та визнав свою провину. До 2009 року чоловік перебував на примусовому лікуванні та по теперішній час знаходиться на обліку у лікаря-психіатра.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-