Російська мафія у Німеччині

Російська мафія у Німеччині "влізла" у фірми з догляду за хворими - ЗМІ

Укрінформ
Близько 230 фірм, що надають послуги з догляду за хворими та інвалідами, заснованих вихідцями з колишнього СРСР, створили систему координованої підробки рахунків за надані послуги, і ця система діє на території усієї Німеччини. 

За попередньою домовленістю з пацієнтами та лікарями фірми виставляють рахунки за послуги, яких вони насправді не надавали.

Про це повідомляють у вівторок, 30 травня, радіостанція Bayerischer Rundfunk та видання Die Welt з посиланням на підсумкову доповідь спеціальної слідчої групи Федерального відомства з кримінальних справ федеральної землі Північний Рейн-Вестфалія, інформує DW. 

"Згідно з доповіддю, цією злочинною мережею керують переважно з Берліна. Фірми-шахраї, що внаслідок обману отримали великі суми грошей від страхових компаній, особливо активно діють у Північному Рейні-Вестфалії, Берліні, Нижній Саксонії, Бранденбурзі та Баварії", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається у документі, майже дві третини цих компаній пов'язані одна з одною через різні мережі на території усієї Німеччини.

У доповіді також підкреслюється, що багато з фірм, які підозрюються у шахрайстві щодо надання послуг з догляду за хворими, а також їхнє керівництво одночасно займаються іншою злочинною діяльністю, як от відмивання коштів, вимагання та нелегальний гральний бізнес. Серед керівників таких фірм є й ті, кого влада ФРН підозрює у замовних вбивствах, йдеться у документі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-