Трамп найняв адвоката через розслідування його зв'язків з Росією - ЗМІ

Трамп найняв адвоката через розслідування його зв'язків з Росією - ЗМІ

Укрінформ
Президент США Дональд Трамп найняв приватного адвоката Марка Касовіца, який буде захищати його інтереси в ході розслідування про зв'язки передвиборної кампанії з Росією в 2016 році.

Про це повідомляє телеканал FOX Business з посиланням на два джерела.

"Трамп офіційно найняв нью-йоркського адвоката Марка Касовіца, щоб представляти його інтереси під час розслідування, яке очолив нещодавно призначений спеціальний радник Роберт Мюллер, у зв'язку з твердженнями про змову між кампанією Трампа та російськими оперативниками під час виборів в 2016 році", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що призначення Касовіца було підтверджено двома людьми, знайомими з ситуацією, але не уповноваженими говорити про це.

Адвокат є засновником фірми Kasowitz, Benson, Torres LLP. Вона вже представляла інтереси Трампа у багатьох справах, включаючи операції з нерухомістю, розлучення і звинувачення у шахрайстві в Trump University. Адвокат відомий своїм жорстким стилем тяжби і конфліктами з журналістами, які звинувачували у чому-небудь Трампа. Касовіц був адвокатом американського президента в судовому розгляді, коли він подав до суду на журналістів, які повідомили з посиланням на джерела, що той не мільярдер.

Також Касовіц вимагав спростувань і виправлень від газети The New York Times, яка критично висвітлювала Трампа під час президентської кампанії 2016 року.

Повідомляється, що представники Білого дому та Касовіца не прокоментували дане питання. 

Як повідомляв Укрінформ, 19 травня міністерство юстиції США призначило колишнього директора ФБР Роберта Мюллера спеціальним радником з розслідування можливого втручання Росії в президентські вибори в 2016 році.

Роберт Мюллер займав посаду директора ФБР з 2001 по 2013 роки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-