Маккейн запропонував Трампу попросити вибачення перед американцями

Маккейн запропонував Трампу попросити вибачення перед американцями

Укрінформ
Впливовий сенатор-республіканець Джон Маккейн вважає "тривожною" тенденцією появу нових скандалів навколо розслідування зв'язків кампанії Трампа з росіянами.

Про це він заявив у інтерв'ю CNN на Фінансовому саміті Петерсона у вівторок.

"Сенатор Джон Маккейн назвав "тривожними" доповіді, що президент Трамп просив високопоставлених представників розвідки публічно заперечити докази співпрацю між своєю кампанією і Росією, порівнявши ці твердження з сюжетом "паршивого фільму",- зазначається в повідомленні.

Маккейн нагадав, що це є лише останніми відвертостями з цілого ряду сенсаційних повідомлень, пов'язаних з розслідуванням зв'язків кампанії Трампа з росіянами.

Сенатор порівняв появу нових компрометуючих президента новин із сороконожкою, яка щоразу губить свій черевик, відволікаючи увагу від основних подій.

Сенатор також зазначив, що поважає право колишнього радника Трампа Майкла Флінна захистити себе п'ятою поправкою у відповідь на виклик до Сенату.

Наприкінці Маккейн дав кілька порад Трампу, нагадавши справу "Уотергейта", а також розслідування "Іран-контрас", коли президент Рональд Рейган проявив розкаяння.

"Розкажи про все і, якщо необхідно, попроси вибачення. Американці вміють прощати",- зауважив Маккейн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-